Skolestart på Markusskolen

Onsdag d. 15. marts kunne skolen byde velkommen til ikke mindre end 292 elever - så der var mange rundstykker, som skulle smøres, inden elever og forældre dukkede op til første skoledag.

Vi havde en festlig velkomst i skolens idrætshal, der bl.a. bød på markering af årets 25 års jubilar viceskoleleder Thomas Beck. De to nye 0. klasser blev budt velkommen sammen med nye elever og ansatte, og så var det tid til at mødes i klasserne. Her fik eleverne lejlighed til at få de første bøger og hæfter udleveret, samt udveksle sommerferieoplevelser.

Ved frokosttid var første skoledag slut, og alle elever var klar til at begynde skolegangen for alvor om torsdagen.

Markusskolen er en kristen friskole, som lægger stor vægt på både den faglige og den menneskelige udvikling.

Læs mere om vores værdigrundlag