Forårsfest

På årets første rigtigt varme dag - torsdag d. 19. april - var der fest på Markusskolen. Eleverne i de yngste klasser og skolekoret havde øvet sig flittigt for at kunne synge for forældre, bedsteforældre og alle de andre elever. Skolens idrætshal var fyldt med glade mennesker, der sang og lyttede til de dygtige børn.

Derefter var det tid til aftenens store clou - 5. klasses skuespil. Siden påskeferien havde eleverne malet kulisser, øvet sang og musik, fundet kostumer, repeteret replikker, gjort lyd og lys klar og mange flere ting. Men nu var det alvor! "Væm vinder Prænsessen" skulle vises for de mange fremmødte. Og det blev til en stor præstation af de dygtige børn, der fik mange klapsalver og megen ros.

Aftenen blev afsluttet med et overdådigt kaffebord, som skolens aktivitetsudvalg havde forberedt.

Markusskolen er en kristen friskole, som lægger stor vægt på både den faglige og den menneskelige udvikling.

Læs mere om vores værdigrundlag